top of page

Rozengeur & Wodka likeur

Fulltime shoppen, wijntjes en bubbels, cocktails op het terras en daarnaast ook nog eens een overdosis aan oneindige feestjes op het corps. Zo slecht is het studentenleven dus nog niet. Financiële crisis? Dat is voor ons, studenten, onbekend. Naast je studie kan je doen en laten wat je niet laten kan. In het weekend een bezoekje aan het ouderlijke huis en ook daar word je nog eens heerlijk door je lieve ouders in de watten gelegd. Puur genieten dus. Naast je heerlijke studentenleven ontwikkel je ook nog eens een mooi portfolio met bijpassend CV voor je toekomstige droombaan. Niets is zo mooi als de perfectie van het leven.

​
Inderdaad de perfectie van het leven. Mensen klagen alleen maar over al het slechte in het leven. De financiële crisis is toegeslagen en niemand mag nog genieten. Iedereen moet bezuinigen en studenten staan na het studeren met lege handen op straat. Mij niet gezien. Ik geniet totdat ik erbij neerval en een financiële crisis sta ik niet toe in mijn vocabulaire. Ik concerteer mij vooral op het positieve in het leven en dat bevalt me prima.


Ik heb mijn perfectie in eigen handen en daar geniet ik dan ook volop van. Dat zou ieder mens moeten doen. Ik bepaal in welke outfit ik voor de dag kom, ik bepaal of ik een extra bijbaan neem of niet en ik bepaal hoeveel lol ik in het leven maak. De meest simpele keuzes die we iedere dag moeten maken. Niemand anders kan ze voor je maken en niemand anders zou ze voor je moeten maken. Je moet zelf uit het leven halen wat eruit te halen valt, want anders wordt het niks.


Een financiële crisis wil nog niet betekenen dat we moeten stoppen met het genieten van het leven. Voor de oudere categorie zal het wellicht genieten met mate zijn, maar niet voor ons. Ik zal iedere dag blijven genieten, dagelijks blijven feesten, wekelijks blijven shoppen en nog jaren dit heerlijke leven blijven leiden. Een leven vol met rozengeur en wodka likeur. Bekijk het negatieve positief, en heb het privilege om een heerlijk leven te leiden.

bottom of page