top of page

Leef als een cupcake!

Lief, zoet, zacht en romig. Heerlijk smeuïg en hartig van binnen. Overgoten met een verrukkelijke, krokante, pastel gekleurde marsepeinen laag. Je kent ze wel, tegenwoordig hip en niets minder dan excellent. De welbekende cupcakes.

​
Je hebt ze in allerlei soorten en maten. De een wordt gemaakt om een boodschap mee uit te drukken en de ander maakt men puur voor het vermaak. Mensen geven cupcakes aan elkaar om hun excuses aan te bieden, iemand te feliciteren of je gewoon eens ouderwets te verwennen. Maar waarom is die cupcake nou zo geweldig?


Hoe bont je het ook maakt, de cupcake zal altijd onweerstaanbaar, lief en onschuldig blijven. Ruzie? Dan geef je toch gewoon een cupcake. De onschuld die er vanaf druipt, vrolijkt ieder mens op en laat ze even ‘king of the world’ voelen. Heb je een momentje voor jezelf nodig? Ook dan is de cupcake het ultieme middel om even heerlijk te kunnen genieten.


Laten we dus allemaal het privilege nemen om als een cupcake te leven. Wees verleidelijk, wees smeuïg, maar blijf hartig en krokant op zijn tijd. Verras mensen op de meest onweerstaanbare manier en zorg ervoor dat mensen je niet over het hoofd zullen zien. Kom op je best voor de dag, maar pas op dat je niet wordt opgegeten. Proeven mag echter altijd, vooral als de lippen van een goddelijke man je toereiken.


Al met al is een cupcake onweerstaanbaar en geliefd door iedereen. Echter zal je wel één vijand hebben, de diëtende Sonja Bakker freak!

bottom of page