top of page
Flirt alert

Hooggehakt, met je haren los en nagels roodgelakt, paradeer je door het leven. Je stunning outfit en charmante lach zullen door geen mens over het hoofd worden gezien. Je hebt je doel gevonden en daar zal je volledig voor gaan. Aldus, lipjes getuit en borstjes vooruit. Alle mannen opgepast, want het flirt alarm is aan. 


Met een haarbos vol zelfvertrouwen en een ondeugende blik van bescheidenheid, zal geen man je uit zijn gezichtsveld ontdoen. Zoals jij je favoriete vijf mannen hebt, die je iedere avond de mond zou willen toereiken, zal jij de zijne zijn. Maar het punt is, dat wij het hebben over onze heerlijke alcoholische versnaperingen Jim, Jack, Johnny Red, Johnny Black en Jose. Vijf geweldige mannen op een rij, stuk voor stuk verleidelijk en vol met geheimen. And so are we. Wij hebben klasse en stijl, we zijn geheimzinnig, zelfverzekerd en een tikkeltje brutaal. We tonen lef en belangstelling, maar we blijven vooral dicht bij onszelf, want we zijn geweldig.


Inderdaad wij zijn geweldig. Dat is een feit waar geen man tegenop kan. We zijn duizend malen beter dan de vijf favorieten bij elkaar. Iets waar geen man van durft te dromen. Je hoeft geen fabulous beauty te zijn om succesvol te flirten. Je moet weten dat je geweldig bent, want dat ben je. Wetende dat je een topchick bent, gooi je alle remmen los. Trap niet te hard op het gaspedaal, maar blijf ook zeker niet te lang op de rem staan. Je moet gewoon genieten van het feit dat je zo heerlijk bent.

 

Al genietend hoef je niet eens meer na te denken over je flirt skills. Het gaat vanzelf, want zodra je geniet, ben je er niet meer bang voor dat iemand je zal laten lopen. En doen ze dat wel? So what! Door één man laat jij je humeur toch niet verpesten? Heb je ooit rondgekeken hoeveel van die dingen er op de aardbol rondlopen? Dat is toch gewoon een walhalla voor iedere single lady?​



​

bottom of page